Opretholdelse af fødevarernes smagsmæssige, ernæringsmæssige og æstetiske værdier
Høj modstandsdygtighed over for fugt, luft og fedtstoffer
Kan opbevares ved stuetemperatur og i køle- eller fryseskabet
Den perfekte løsning til portioneret fisk, kød, osteskiver og konfekturevarer
Overensstemmelse med strenge standarder vedrørende produkter, der kommer i kontakt med fødevarer det mest genkendelige certifikat i branchen – BRC/IoP (British Retail Consortium i Institute of Packaging)
Er kendetegnet ved reduceret plastindhold med vedligeholdelse af særlige barriereegenskaber. En karton med tryk på begge sider er bunden af bakken. Dens øverste del er desuden lamineret med en særlig folie, som kan være egnet til til kontakt med fødevarer.
Kartonen, der bruges til produktion af skin bakker, kommer fra vedvarende energikilder. Takket være den velgennemtænkte konstruktion, er mængden af den brugte plastik og petrokemiske materialer betydeligt reduceret. Det skal endvidere understreges, at slutbrugeren kan (efter endt brug) let adskille folien fra kartonen og bortskaffe begge komponenter i egnede beholdere til affaldssortering.